Speciale aanbiedingen/maandacties

 

MAANDELIJKSE ACTIE  

MAANDELIJKSE PROMO - 200 PV SALUBELLE

Ontvang een GRATIS Salubelle 10 ml door een bestelling van 200 PV te plaatsen tussen 1 en 30 september 2019. 

Salubelle Beauty Blend is geformuleerd voor het ondersteunen en verzorgen van de huid, en helpt de de factoren die zorgen voor de verschijning van huidveroudering te verminderen. Deze unieke essentiële oliën zijn vakkundig geselecteerd om de huid te helpen er gladder, stralender en jonger uit te laten zien.

Limiet van 4 per account.  

 

   

BESPAAR 10% IN SEPTEMBER – MAGNOLIA TOUCH

Wil je jezelf verwennen met een nieuwe geur? Magnolia doet wonderen als een zoet, fleurig aroma met verfrissende, verkwikkende kwaliteiten. De hydraterende voordelen het de fruitige, fleurige geuren maken het een echte must-have voor je dagelijkse routine.
 
10% korting is niet van toepassing op bestellingen waarbij punten worden ingewisseld.
   

PRODUCT VAN DE MAAND – LIME 15 ML

Limoen is een van de meest energiegevende aroma's die je kunt beleven. Het schudt je in een oogwenk wakker! Limoen is ook zeer veelzijdig en een must-have voor in de keuken. Probeer het eens in guacamole, drankjes of een dessert als echte smaakmaker. Wellness Advocates en Wholesale Customers ontvangen het GRATIS product van de maand door tussen 1 en 15 september 2019 een LRP-bestelling van 125 PV te plaatsen. (Slechts één gratis product van de maand per account.)