Dagmar met Piiri

  • Geplaatst op
Dagmar met Piiri

Piiri is een net 3 jarige overactieve Mechelse Herder teef.  Ze is erg actief in IPO (ipo3 gecertifeerd, Belgisch Jeugdkampioen, reserve WK fmbb 2017), Speurhondenprogramma (Sph2 CAC) , trailrunning (halve marathon) en bikejoring (7de plaats op het Wk als net 2 jarige hond)
Rond april/mei begon ze af en toe licht te manken achteraan.  Rust en chemische pijnstilling brachten geen oplossing, in juni werd uiteindelijk een deels gescheurde kruisband aan het licht gebracht.  We onderging een TTA Rapid operatie, waarna 6 weken revalidatie volgden.
De 6 weken verliepen en op het einde kwam ik in aanraking met European Pet Pharmacy.  Na mailcontact werd voorgesteld dat ik de Multiflex kon proberen.  Zo gezegd zo gedaan, dezelfde week werd het geleverd en kon ik starten.
In deze week werd een controle RX genomen, alles was mooi aan het genezen en ik kreeg groen licht om beweging wat op te drijven.
Toeval wou dat er een zwemwedstrijd gehouden werd in de plaats waar we ter revalidatie gaat zwemmen.  Voor de lol ingeschreven en wat bleek... tussen al deze gezonde honden in, werd ze zowaar 2de !
Ik ben er rotsvast van overtuigd dat de supplementen hier erg toe bijdragen.  Sinds ze het inneemt, kan ze weer enkele km's mee gaan hardlopen, binnenkort kan de fietstraining ook terug gestart worden. De Multiflex houdt haar gewricht helemaal soepel en voorkomt dat de andere te veel last moet dragen.

Mijn andere hond staat ondertussen op de Sport versie, ook daar gaat het super bij, gans zijn leven al intens gesport maar loopt nog even vlotjes !

Ik ben overtuigd in alle geval.


mvg
Dagmar